MOPAN Suceava

Janet Jackson a susținut primul show live după patru ani marți seară (1 septembrie) și a fost copleșită de emoții în timpul interpretării piesei ´Scream´, menită a fi un tribut pentru fratele ei, Michael Jackson. Acestă seară a marcat debutul ´Unbreakable World Tour´, potrivit contactmusic.com.

Janet s-a lăsat pradă emoțiilor în timpul omagiului adus lui Michael, în seara deschiderii noului său turneu mondial ´Unbreakable´, care a avut loc în Vancouver, Canada.

Legenda pop, în vârstă de 49 de ani, s-a întors astfel pe scenă, după o absență de patru ani, la Rogers Arena și a uluit mulțimea prezentă cu un set de 32 de cântece, care conținea cele mai cunoscute hit-uri ale ei.

Atunci când a interpretat melodia ´Scream´ – pe care a înregistrat-o în duet cu fratele ei în anul 1995 – Janet a cedat, arătând că încă mai suferă după dispariția timpurie a lui Michael din anul 2009, la vârsta de 50 de ani.

Ea a deschis show-ul cu o piesă încă fără titlu – despre care se zvonește că s-ar numi ´Burn It Up´ – de pe cel mai recent album al ei, ´Unbreakable´, pentru care a colaborat cu Missy Elliott, mai scrie sursa citată.

Înainte de single a putut fi vizionat un clip cu un stol de păsări, aparent inspirat din filmul lui Alfred Hitchcock ´The Birds´, pe un ecran gigantic, în timp ce artista a ținut un discurs în care și-a lăudat fanii.

Apoi o înregistrare cu Missy Elliott a apărut pe două ecrane mari, care-i încadrau silueta lui Janet, iar emblema R&B a început interpretarea melodiei pop energice.

Înainte de începerea concertului, Elliot a scris un mesaj pe Twitter pentru prietena și vechea ei colaboratoare, dorindu-i acesteia noroc în revenirea ei live pe scenă. Ea a postat: ˝Vibrații pozitive pentru surioara mea Janet Jackson în ajunul deschiderii turneului ei mondial din această seară! Ești ´Unbreakable´ (de neînvins). Fă-ți treaba!˝

Alte momente memorabile din timpul spectacolului au fost interpretările pieselor ´Control´, ´What Have You Done for Me Lately´, ´All for You´, ´All Nite (Don’t Stop)´, ´Black Cat´, ´No Sleeep´ și ´Rhythm Nation´. Janet a încheiat show-ul cu single-ul ´Unbreakable´, care dă și numele recentului album, ce va fi lansat spre finalul anului.

Janet Jackson a avut o revenire emoționantă pe scenă, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava