Comenzi MOPAN Suceava

Janet Jackson a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 50 de ani, informează contactmusic.com. Cântăreaţa a adus pe lume un băieţel perfect sănătos şi, deşi s-a îngrijorat că ar putea întâmpina probleme din cauza vârstei, totul a decurs fără nicio problemă.

Artista şi soţul ei, Wissam Al Mana, au devenit părinţi pe 3 ianuarie. Băieţelul lor a primit numele Eissa. Potrivit presei de peste ocean, numele bebeluşului este arab şi înseamnă ‘Dumnezeu este salvarea’, dar uneori mai este tradus şi ‘Isus’ sau ‘Joshua’.

Un reprezentant al cuplului a spus pentru People: „Janet Jackson şi soţul ei Wissam Al Mana sunt încântaţi că băiatul lor, Eissa Al Mana, a venit pe lume. Janet a născut uşor şi se odihneşte.”

Deşi au tot circulat zvonuri potrivit cărora vedeta ar fi însărcinată încă de când şi-a anulat turneul mondial, Janet Jackson a anuțat oficial că va deveni mamă în octombrie 2016. La scurt timp, o sursă apropiată cântăreţei a declarat: „Janet este foarte încântată. Este foarte bine. Janet se simte puternică și este foarte fericită că va aduce pe lume un copil. Simte că acesta este unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat vreodată. Este bine, se odihnește. Este conștientă că pot apărea complicații, dar doctorii spun că totul este în regulă… Se menține, pe cât se poate, sănătoasă pentru ea și copilul ei. Își dorește de foarte mult timp acest copil. Deja se gândește la un nume pentru bebeluș.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava