Concert pascal
MOPAN Suceava

Janet Jackson a intrat în clubul miliardarilor, averea sa personală depăşind un miliard de dolari anul acesta, informează contactmusic.com.
Interpreta hit-ului ‘Rhythm Nation’, sora regretatului cântăreţ Michael Jackson, a adunat o avere frumuşică de-a lungul anilor, bani proveniţi din vânzarea albumelor sale, de pe urma turneelor de promovare a muzicii sale, dar şi din urma unor roluri pe care le-a avut în filme precum ‘The Nutty Professor II’.

Potrivit sursei citate, Janet a câştigat 458 de milioane de dolari de pe urma multe turneelor de promovare a muzicii sale, 304 milioane de dolari de pe urma rolurilor pe care le-a interpretat în filme – inclusiv din comedia ‘For Colored Girls’ în care a jucat alături de Eddie Murphy şi care a fost un adevărat succes – 268 de milioane de dolari din vânzarea albumelor sale şi 81 de milioane de dolari din reclame.

Cântăreaţa s-a alăturat, astfel, unui club de miliardari celebri de celită printre care se numără faimoasa prezentatoare TV Oprah Winfrey, legendarul regizor de film Steven Spielberg, autoarea romanelor ‘Harry Potter’, J.K. Rowling, şi soţul ei, un afacerist din Qatar, Wissam Al Mana.

Janet are o relaţie cu Wissam – care este mai tânăr decât ea cu aproximativ 10 ani – din vara anului 2010 şi a spus în repetate rânduri că nu este nimic greşit în faptul că se întâlneşte cu un bărbat mai tânăr, atâta timp cât ei sunt fericiţi împreună.
Janet Jacskson s-a căsătorit în secret cu Wissam Al Mana, anul trecut, în cadrul unei ceremonii ”liniştite, private şi minunate”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava