MOPAN Suceava

Janet Jackson spune că moștenirea regretatului ei frate, Michael Jackson, va dăinui prin fanii săi.

Vedeta de 53 de ani a ales să nu comenteze controversatul documentar ‘Finding Neverland’, în care Michael Jackson este acuzat de abuz sexual de către Wade Robson și James Safechuck, abuzuri care ar fi fost comise de Regele Pop când cei doi erau copii, notează contactmusic.com.

Janet a declarat, într-un rar interviu pentru The Sunday Times, că este sigură că fratele său va fi adorat mereu de fani pentru „impactul” pe care acesta şi familia Jackson l-au avut asupra lumii. „Moșternirea va dăinui. Ador să văd copii care îl imită, adulți care pur și simplu îi ascultă muzica. Asta te face să vezi impactul pe care familia mea l-a avut asupra lumii. Sper că nu pare că sunt arogantă – doar spun ce văd. Chiar este mâna lui Dumnezeu aici și sunt recunoscătoare pentru asta.”, a spus sora starului, conform sursei citate.

Janet, Tito, Marlon şi Jackie Jackson, fraţii lui Michael, şi Taj, nepotul acestuia, i-au luat apărarea starului pop, după lansarea documentarului.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat ‘This Is It’, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava