• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Janet Jackson a anunțat luna trecută că amână turneul ‘Unbreakable’, pentru că ea și soțul ei doresc să-și mărească familia. La doar câteva săptămâni după aceste declarații, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora cântăreața ar fi însărcinată cu primul ei copil, informează contactmusic.com.

Mai multe publicații de peste ocean, începând cu Entertainment Tonight, au scris că vedeta pop, în vârstă de 49 de ani, a rămas însărcinată cu primul ei copil și al soțului său, omul de afaceri Wissam Al Mana, 41, în urma unui tratament de fertilitate pe care l-a urmat. Mai mult, E! Online sugerează că Janet ar fi deja în al doilea trimestru de sarcină.

Janet Jackson nu a comentat momentan pe marginea acestor zvonuri, mai scrie sursa citată.

Într-un videoclip postat pe Twitter, în aprilie, cântăreaţa le-a adus la cunoştinţă fanilor că turneul ei va fi amânat. Ea a scris, potrivit sursei citate: „Salutare! După cum probabil ştiţi, pe 31 august am lansat turneul ‘Unbreakable’. În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor fanilor care au venit la concert. Vă mulţumesc foarte mult. Voi aţi făcut spectacolul memorabil în fiecare seară. Suntem în a doua etapă a turneului, dar a avut loc o schimbare neaşteptată. Cred că este foarte important ca voi să aflaţi primii că eu şi soţul meu încercăm să ne întemeiem o familie, aşa că mă văd nevoită să amân turneul”.

Janet Jackson a adăugat: „Vă rog frumos, dacă puteţi, încercaţi să înţelegeţi că trebuie să fac asta acum. La recomandarea medicilor, trebuie să mă odihnesc. Dar nu am uitat de voi. Voi continua turneul cât de repede posibil.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava