Concert pascal
MOPAN Suceava

Janet Jackson a anunțat că lansează o colecție proprie de bijuterii, intitulată Janet Jackson Unbreakable Diamonds Collection, în parteneriat cu Paul Raps New York, notează contactmusic.com. Cântăreața, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că a făcut echipă cu Paul Raps New York pentru a crea propia ei linie de bijuterii, numită Janet Jackson Unbreakable Diamonds Collection, marți (30 iunie).

Artista a prezentat piese din gama de bijuterii în timp ce ridica premiul ´Ultimate Icon: Music Dance Visual´, în cadrul ceremoniei BET Awards din Los Angeles, duminică (28 iunie).

Starul a purtat un uimitor colier, cu un diamant galben de 25 de carate în formă de inimă, estimat la impresionanta sumă de 2 milioane de dolari și un inel, cu un diamant Fancy Intense Yellow de 13 carate, în valoare de 500.000 dolari.

Interpreta piesei ´No Sleeep´ va purta bijuterii din colecție în cadrul turneului ei ´Unbreakable World Tour´, care va începe în Vancouver la sfârșitul lunii august, conform Entertainment Tonight.

Între timp, Janet a avut una dintre cele mai memorabile apariții în timpul decernării de premii – găzduită de Anthony Anderson ș Tracee Ellis Rossas – când și-a ridicat prestigiosul premiu, potrivit sursei citate.

Un montaj video cu cele mai grozave momente ale sale a fost prezentat, urmat de o reconstituire a coregrafiilor dansului ei emblematic realizată de Ciara, Jason Derulo și Tinashe, după care a mulțumit fanilor într-un discurs sincer.

Ea a spus: ˝Mi-a fost atât de dor de voi și vă iubesc atât de mult. Vă mulțumesc. Mulțumesc BET.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava