Concert pascal
MOPAN Suceava

Fanii care și-au cumpărat bilete pentru a o vedea pe Janet Jackson live vor trebui să aștepte până în 2017, pentru că vedeta și-a amânat turneul mondial.

Vineri, un reprezentant al cântăreței a confirmat vestea pentru UsWeekly: „Turneul ‘Unbreakable’ al lui Janet Jackson va fi amânat până în 2017. Noile date vor fi anunțate mai târziu, iar biletele cumpărate deja rămân valabile. De asemenea, biltele pot fi și restituite. Pentru mai multe informații, verificați constant JanetJackson.com și LiveNation.com.”

Într-un videoclip postat pe Twitter, cântăreaţa le-a adus la cunoştinţă fanilor vestea cea rea. Ea a scris, potrivit sursei citate: „Salutare! După cum probabil ştiţi, pe 31 august am lansat turneul ‘Unbreakable’. În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor fanilor care au venit la concert. Vă mulţumesc foarte mult. Voi aţi făcut spectacolul memorabil în fiecare seară. Suntem în a doua etapă a turneului, dar a avut loc o schimbare neaşteptată. Cred că este foarte important ca voi să aflaţi primii că eu şi soţul meu încercăm să ne întemeiem o familie, aşa că mă văd nevoită să amân turneul”.

Janet Jackson a adăugat: „Vă rog frumos, dacă puteţi, încercaţi să înţelegeţi că trebuie să fac asta acum. La recomandarea medicilor, trebuie să mă odihnesc. Dar nu am uitat de voi. Voi continua turneul cât de repede posibil.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava