Concert pascal
MOPAN Suceava

Janet Jackson a făcut o mărturisire – este căsătorită!
Cântăreața s-a căsătorit în secret cu Wissam Al Mana, anul trecut, în cadrul unei ceremonii ”liniștite, private și minunate”, informează showbizspy.com.

Cei doi au spus într-o declarație oficială, potrivit sursei citate: ”Zvonurile conform cărora am avut, sau vom avea o nuntă foarte extravagantă nu sunt deloc adevărate. Anul trecut, ne-am căsătorit în cadrul unei ceremonii liniștite, private și minunate. Cadourile de nuntă au fost contribuții pentru centrele de caritate pentru copii preferate de noi. Ne-am dori foarte mult să ne fie respectată intimitatea și să ne permiteți să ne bucurăm de aceste momente. Cu dragoste, Wissam și Janet.”

Janet are o relație cu Wissam – care este mai tânăr decât ea cu aproximativ 10 ani – din vara anului 2010 și a spus în repetate rânduri că nu este nimic greșit în faptul că se întâlnește cu un bărbat mai tânăr, atâta timp cât ei sunt fericiți împreună.
”Mama ne-a crescut învățându-ne că vârsta este doar un număr. Toți dintre noi – surorile mele, frații mei – vă spunem vârsta noastră, dar totul ține de unde te afli mental și cum te simți în ceea ce te privește. Chiar nu contează.”, a spus Janet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava