PNL
PSD
PMP

Potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean, cântăreața Janet Jackson vrea să adopte un copil. Artista în vârstă de 47 de ani, care a făcut public, abia în februarie, faptul că s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Wissam Al Mana, este dornică să devină mamă și a început deja să se intereseze cum să poată deveni părinte unui copil din Siria sau Iordania, potrivit contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru UsMagazine.com: ”Este conștientă de faptul că e cam târziu pentru ea să mai rămână însărcinată acum, așa că, s-a îndreptat către adopție. A rămas foarte impresionată de evenimentele din Iordania și Siria, acum că trăiește peste ocean. Nu se știe sigur când se va întâmpla acest lucru, dar cu siguranță își dorește acest lucru.”

Un alt apropiat al lui Janet a declarat, potrivit sursei citate, că artista și-a exprimat dorința de a adopta chiar și Reginei Rania a Iordanului: ”Janet s-a preocupat mereu de bunăstarea copiilor din lume, astfel, este foarte important pentru ea să-i ofere unui copil oportunitățile care i-au fost ei oferite.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

PRO România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava