MOPAN Suceava

Janine Ştefan, Dana Săvuică și Gabriela Szilagi, fostele fotomodele cu picioare superbe, câștigau bani frumoși în anii 90. Și acum păstrează, în albumul cu amintiri, fotografiile din anii tinereții, când erau imaginea dresurile Adesgo, cel mai căutat accesoriu vestimentar. Veterana contractului a fost Janine Ștefan și nici nu e de mirare că frumusețea ei avea să-l topească și pe fostul mogul PRO TV, Adrian Sârbu, alături de care a bifat un mariaj de șase ani. Dar și acum, la peste 50 de ani, cele trei dive arată impecabil, notează click.ro.

După o activitate de succes ca fotomodel și un mariaj cu Adrian Sârbu (64 de ani), Janine Ștefan s-a stabilit la Paris, în urmă cu 17 ani. Nu este prezentă pe conturile sociale, nu acordă interviuri, așa că mai nimeni nu are vești despre viața ei profesională sau amoroasă, mai scrie sursa citată.

Senzuala Dana Săvuică (50 de ani) este un alt nume greu care a colaborat cu  vestita fabrică de ciorapi, în perioada 1993-1997. Poza ei apare pe ambalaj, însă Dana a lăsat la vedere doar picioarele impecabile, chipul fiind ascuns sub o pălărie imensă.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/janine-sarbu-dana-savuica-si-gabi-szilagi-poze-de-colectie-cu-reclame-sexy-adesgo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava