Comenzi MOPAN Suceava

Faimosul muzician şi actor Jared Leto a mărturisit că i s-ar părea „fantastic” să aibă copii.

Starul în vârstă de 45 de ani este singur momentan, dar a spus că îşi doreşte ca, la un moment dat, să se aşeze la casa sa şi să îşi întemeieze o familie.

„Ar fi fantastic să am copii. Nu ştii niciodată. Ar putea să îţi bată cineva la uşă şi să îţi spună: ‘Hei, Jared, surpriză! Ghici ce?’. Ar fi amuzant şi aşa.”, a spus Jared Leto, potrivit contactmusic.com.

Jared a devenit cunoscut la nivel mondial datorită filmelor în care a jucat, printre care ‘Dallas Buyers Club’ şi ‘Suicide Squad’, dar şi datorită formaţiei în care cântă – ‘Thirty Seconds to Mars’. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight el a mai spus că şi-ar dori ca fanii săi să îşi arate recunoştinţa într-un mod elegant. „Unii oameni sar gardul casei tale şi se culcă în patul tău, iar tu eşti nevoit să chemi paza pentru a-i scoate afară. Nu prea e drăguţ. Eu apreciez dragostea.”, a mai spus Jared Leto.

Starul a mai vorbit şi despre muzica nouă a trupei. El a mărturisit că care este tema noului cântec al formaţiei, ‘Walk on Water’. „‘Walk on Water este un cântec despre schimbare. Este un cântec despre libertate, este un cântec optimist. Este un cântec despre speranţă, un cântec ce vorbeşte despre vremurile în care trăim.”, a adăugat Jared, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava