Concert pascal
MOPAN Suceava

Jason Derulo a mărturisit că „s-a îngrășat foarte mult” în timpul izolării la domiciliu, impusă la nivel global din cauza pandemiei de coronavirus, deși a făcut sport.

Autorul hit-ului ‘Talk Dirty’ a spus, potrivit contactmusic.com: „Anul trecut am stat acasă, în total, 60 de zile. Merg mult mai mult în turnee față de artiștii obișnuiți, susțin show-uri în mod constant în toată lumea. Merg la multe evenimente, festivaluri. Așa că, să fiu acasă mai multe luni la rând, a fost nebunesc, pentru că nu s-a mai întâmplat acest lucru de când eram copil. Sesiunile mele de repetiție sunt destul de viguroase, își pun amprenta pe corp și, de asemenea, mă ajută să slăbesc, lucru pe care nu mi-l doresc. Așa că, de obicei, ridic greutăți mari în acele perioade și mănânc mult, pentru că nu prea îmi place să fiu slab. Aceasta este una dintre problemele cu care m-am confruntat mereu cât timp am fost prin turnee.”

În timpul carantinei, însă, problema s-a schimbat. Cântărețul – care are o relație cu modelul Jena Frumes – a fost nevoit să își schimbe programul de exerciții fizice pentru a nu se îngrășa prea mult. „Cât am stat acasă, m-am îngrășat foarte mult. Nu îmi venea să cred. Mi se părea că încep să arăt ca un ‘bodybuilder’. Asta pentru că sunt obișnuit să fac foarte mult cardio. Mi-am dat seama că am forma fizică optimă doar atunci când mă antrenez de două ori pe zi, cardio și greutăți. Atunci când nu fac cardio, mă fac prea mare, iar când fac doar cardio, slăbesc prea mult.”, a mai povestit Jason Derulo, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava