Concert pascal
MOPAN Suceava

Jason Momoa, 43 de ani, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a oferit un show nesperat fanelor sale, când a fost invitat recent la emisiunea găzduită de comediantul Jimmy Kimmel. Actorul a vorbit despre cel mai recent serial în care joacă și nu s-a sfiit să facă și o reprezentație de striptease masculin, chiar în platoul emisiunii, notează click.ro.

Jason Momoa a fost invitat în platoul emisiunii lui Jimmy Kimmel, pentru a vorbi despre cel mai recent proiect, un serial pe care îl produce pentru platforma Apple. Jason Momoa nu doar joacă în noua serie, intitulată Chief of War, ci este și regizor, scenarist și producător. Momoa a dezvăluit că acțiunea serialului are loc în Hawaii, în perioada 1780-1790 și a menționat că poartă o costumație tipică populației indigene, ce locuiau la acea vreme în insule.

Jimmy Kimmel a adăugat amuzat că triburile indigene nu purtau mai deloc haine și l-a întrebat, în glumă, pe Jason Momoa dacă poate face o mică demonstrație. Actorul a răspuns imediat provocării și, în doar câteva clipe, și-a dat jos jacheta și pantalonii, rămânând într-o piesă de lenjerie intimă, care nu-i acoperea decât părțile intime. Publicul a fost în delir, iar Jimmy Kimmel a rămas absolut mască la gestul invitatului său. Jason Momoa a menționat că poartă adesea această costumație pentru a se pregăti pentru rol.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/primetime/jason-momoa-show-de-striptease-senzual-in-direct-2219270.html

Jason Momoa, show de striptease senzual, în direct la TV! Adio abdomen sculptat, burtica sexy e la modă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava