• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jay Z vrea ca soția sa, Beyonce, să facă un duet cu Taylor Swift. Autorul hit-ului ‘Empire State of Mind’ își dorește ca soția sa și interpreta hit-ului ‘Shake It Off’ să colaboreze la o piesă, astfel participarea la petrecerea dată de Taylor cu ocazia zilei sale de naștere nu a fost pentru distracție, ci s-au dus pentru a discuta afaceri.

O sursă a spus, potrivit contactmusic.com: „Ziua de naștere a lui Taylor Swift nu a însemnat doar distracție, a fost și o întâlnire de afaceri pentru ea, Jay Z, Beyonce și Justin Timberlake. Numește-mi patru alte persone care sunt mai influente în lumea muzicii la această oră. Jay Z este conștient de acest lucru, iar el este un mare afacerist…”

Rapperul și producătorul în vârstă de 45 de ani vrea să se folosească de energia pe care Taylor o degajă pentru a deveni și mai influent. Aceeași sursă a mai spus pentru HollywoodLife.com: „El știe de ce este capabilă Taylor, are o energie fantastică. I-a spus lui Taylor ideile sale – vrea să facă muzică cu ea și vrea, de asemenea, ca ea să facă muzică cu Beyonce. Jay Z știe că dacă ei vor colabora, acest lucru va deschide pe viitor și mai multe uși.”

Jay Z își dorește ca Beyonce, soția sa, să colaboreze cu Taylor Swift la o piesă, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava