Concert pascal
MOPAN Suceava

Jay Z și Beyoncé au cheltuit 2,6 milioane de dolari pentru o casă în New Orleans, Louisiana, potrivit contactmusic.com. Cuplul, care are o fetiță de 3 ani, Blue Ivy, a cumpărat, potrivit relatărilor, o proprietate istorică cu șapte dormitoare și opt băi, care a fost în trecut Westminster Presbyterian Church, în orașul de lux Garden District, conform E! News.

Domeniul în stil baroc spaniol a fost construit în 1925 și este caracterizat de un design ´open-concept´, având trei apartamente separate, mai notează sursa citată. Reședința de 13.292 metri pătrați, care se întinde pe trei etaje, are, de asemenea, un luxos apartament principal cu o cadă antică și cea mai mare terasă verde de pe un acoperiș, din oraș.

Au apărut știri despre cei doi, care s-au mutat recent din New York City la Los Angeles, că achiziționarea propriei reședințe în oraș nu este o surpriză, din moment ce sora mai mică a lui  Beyoncé, Solange Knowles, 28 ani, a locuit acolo part-time cu fiul ei de 10 ani, Julez, din anul 2013.

Interpreta hit-ului ´Pretty Hurts´ și soțul ei sunt vizitatori constanți ai orașului și au găzduit un bal mascat privat pentru aniversarea de 60 de ani a mamei cântăreței, Tina Knowles, anul trecut. Solange, care și-a făcut acolo nunta cu Alan Ferguson în noiembrie, a dezvăluit că Beyoncé și Jay Z adoră orașul deoarece localnicii le respectă intimitatea.

Ea a declarat: ˝Chiar și atunci când au fost acolo pentru Super Bowl, am ieșit să mâncăm de multe ori și am trecut neobservați. Oamenii din New Orleans sunt extrem de mândri. Chiar dacă sunt curioși, ei nu-ți vor arăta asta.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava