Concert pascal
MOPAN Suceava

Lumea e răvășită de pandemie, iar unii își văd liniștiți de vacanță! Jean Claude van Damme, în vârstă de 60 de ani, a postat o fotografie în care apare fără mască la terasa restaurantului ”The Roxxy” de pe insula St. Maarten, din Caraibe. Imaginea i-a înfuriat pe fanii lui care l-au acuzat că se crede ”Soldatul Universal” în cea mai mare criză a omenirii din istoria recentă, noteazăc click.ro.

Actorul de 60 de ani cunoscut pentru rolurile din ”Sport sângeros” (1988), ”Soldatul Universal” (1999) sau ”Lionheart” (1990) a postat o fotografie alături de bucătarul șef Davide Castro în timp ce lua cina fără să fie stresat de pandemie. În St. Maarten au fost raportate 2.118 de îmbolnăviri de la începutul pandemiei, dar la începutul lunii ianuarie restricțiile au fost relaxate. În prezent sunt 27 de cazuri active, două persoane sunt spitalizate și bilanțul deceselor a rămas de trei luni la 27, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jean-claude-van-damme-fara-masca-la-terasa-actorul-de-60-de-ani-se-simte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava