Concert pascal
MOPAN Suceava

Jean-Claude van Damme are o avere de 40 de milioane de dolari și se gândește serios că la 61 de ani sănătatea ar trebui să fie pe primul plan.

Revenit în SUA, el a spus că vrea să facă ce a făcut în 2009 când l-a refuzat pe Sylvester Stallone și nu a acceptat să joace în primul film din seria ”Eroi de Sacrificiu”. Van Damme a spus atunci că nu îl interesează banii ci personajul. Acum, la început de 2022, actorul belgian vrea să se dedice proiectelor personale și să lase cariera pe plan secund, potrivit click.ro.

După o carieră de peste 30 de ani în cinematografie, Jean-Claude van Damme se poate lăuda că este în aceeași formă fizică din tinerețe. Deși nu a mai făcut o demonstrație să arate că poate face șpagatul pe două scaune și la 61 de ani, el postează în mod constant pe contul lui de Instagram fotografii din timupl antrenamentelor. Se antrenează zilnic la sal de forță și are mare grijă la alimentație.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/jean-claude-van-damme-se-gandeste-la-un-an-de-408461.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava