• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Actorul Jean Paler tot mai trage nădejde că-şi va găsi o nevastă pe gustul lui, deşi multe au cam dat cu fuga din cauza programului artistic încărcat. Pe principiul ”Fetiţe dulci, ca-n Bucureşti, în toată lumea nu găseşti”, Jenică renunţă la Sinaia în speranţa că în Capitală se află femeia vieţii lui, potrivit click.ro.

Jean a mai locuit în Bucureşti, însă, în urmă cu zece ani, a ales să-şi schimbe apartamentul cu unul din Sinaia, recunoaşte că nu a făcut o alegere prea inspirată: ”Sunt un bărbat singur, dar în toată Sinaia nu am găsit o femeie pe gustul meu şi singură. Mai degrabă îmi taie calea o ursoaică decât o gagică mişto”, a povestit el, cu umor, pentru Click!.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/jean-paler-ma-mut-bucuresti-ca-sa-mi-gasesc-nevasta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava