MOPAN Suceava

Jenna Dewan spune că ea şi fostul ei partener de viaţă, Channing Tatum, vor fi mereu „foarte buni prieteni”, mai ales că au împreună o fetiţă, Everly, în vârstă de patru ani.

Actriţa/dansatoarea, în vârstă de 37 de ani, a spus, potrivit contactmusic.com: „Am început prin a fi prieteni, a fost ceva natural. Când ne-am cunoscut, am simţit că ne ştim de o mulţime de ani. Nu în ultimul rând, orice am face eu şi Chan, suntem prieteni foarte buni. Cred că asta nu se va schimba niciodată, indiferent de ce s-ar întâmpla.”

În urmă cu o lună, Channing Tatum şi Jenna Dewan Tatum au anunţat că au ales să se despartă, după nouă ani de căsătorie, „într-un mod drăgăstos”. Cei doi actori şi dansatori au anunţat, prin intermediul unui mesaj comun, postat pe conturile lor de Instagram, decizia luată. Ei au scris, conform sursei citate: „Am ales, într-un mod drăgăstos şi de comun acord, să ne despărţim. Ne-am îndrăgostit unul de celălalt cu mulţi ani în urmă şi am avut parte de o călătorie magică împreună. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte dragostea ce ne-o purtăm, însă iubirea este o aventură ce ne-a dus în locuri diferite în momentul de faţă. Nu există niciun secret şi nici vreun eveniment nefericit la baza deciziei noastre – suntem doar doi prieteni foarte buni care au realizat că este timpul să se despartă şi să se ajute unul pe celălalt să ducă o viaţă cât mai frumoasă şi fericită. Suntem în continuare o familie şi mereu ne vom dedica în totalitate fetiţei noastre Everly. Nu vom mai face cometarii despre acest subiect şi vă mulţumim în avans pentru respectarea intimităţii familiei noastre. Vă iubim, Chan&Jenna”

Channing Tatum şi Jenna Dewan Tatum s-au cunoscut la filmările peliculei ‘Step Up’, în 2006, iar trei ani mai târziu, în 2009, s-au căsătorit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava