Jennifer Aniston a spus că, deși se află în lumea filmului de trei decenii, simte că abia de acum înainte cariera sa „va înflori”.

Vedeta – cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din celebrul sitcom ‘Friends’ – poate fi văzută, după 15 ani, pe micul ecran, în serialul de televiziune marca Apple ‘The Morning Show’, în rol principal – o interpretează pe prezentatoarea de știri Alex Levy. Ea este și producător executiv al serialului.

Jennifer Aniston a spus pentru The New York Times, conform contactmusic.com: „Intru în ceea ce simt că va fi una din cele mai pline de creativitate perioade din viața mea. Serios. Fac asta de 30 de ani și simt că abia acum cariera mea va înflori cu adevărat.”

Cât despre rolul din ‘The Morning Show’, actrița a declarat, într-un interviu anterior, că i-a cerut sfatul prietenei sale Diane Sawyer. „O cunosc pe Diane de ani de zile și am avut bucuria și șansa de a-i cere ajutorul când făceam cercetări pentru serial. Diane a fost mereu foarte elegantă și plină de clasă.”, a spus Jennifer Aniston.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava