MOPAN Suceava

La vârsta de 53 de ani, actrița de la Hollywood Jennifer Aniston și-a deschis sufletul în fața tuturor, în cadrul unui interviu excepțional acordat publicației Allure, pentru a marca încheierea unei ere, așa cum și vedeta a menționat pe Instagram. Revista a publicat ultimul număr în varianta tipărită, cititorii fiind invitați să citească următoarele ediții varianta web, notează click.ro.

Interviul incendiar dat de Jennifer Aniston a fost intens comentat de presa de afară, mai ales că vedeta a vorbit liber despre problemele cu care s-a confruntat în trecut, dar și despre cel mai mare regret al său, anume faptul că nu a devenit mamă până la 53 de ani.

Articolul a fost condimentat cu un set de fotografii incendiare, imagini în care Jennifer Aniston apare îmbrăcată într-o ținută sumară marca Chanel. Setul a mai fost purtat și de Kim Kardashian cu altă ocazie. Evident, nu vorbim de fix aceleași haine, ci de aceeași apariție.

„Mi-a păsat enorm de carieră. Și, Doamne ferește, să ai carieră și să nu faci copii. S-a vehiculat intens scenariul că soțul m-a părăsit pentru că nu voiam să îi fac copii. Sunt numai minciuni, la ora aceasta chiar nu am nimic de ascuns.”, a explicat Jennifer Aniston, care a fost măritată cu Brad Pitt între 2000 și 2005, conform sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/drama-actritei-jennifer-aniston-care-este-cel-mai-2219135.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava