Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Aniston şi Justin Theroux au anunţat că vor divorţa, după doar trei ani de căsătorie, informează contactmusic.com.

Joi noapte, prin intermediul unui mesaj comun, cei doi au spus că au luat decizia de a merge pe drumuri diferite la sfârşitul anului trecut. „Pentru a reduce orice speculaţii viitoare, am decis să ne anunţăm despărţirea.”, se arată în comunicatul făcut public de reprezentantul actriţei, Stephen Huvane, potrivit revistei People.

„Decizia a fost luată de comun acord şi cu multă dragoste la sfârşitul anului trecut. Suntem doi prieteni foarte buni care au decis să nu mai formeze un cuplu, dar care îşi vor continua frumoasa relaţie de prietenie. În mod normal, am face asta în privat, dar având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi pentru a specula şi inventa, am vrut să vă spunem adevărul direct. Orice altceva se va scrie despre noi, nu va proveni de la noi, va fi inventat.”, se mai arată în declaraţia oferită de Jennifer şi Justin, potrivit contactmusic.com.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au cunoscut în 2008, pe platourile de filmare ale peliculei ‘Tropic Thunder’, şi au început să se întâlnească în 2011. În august 2015 au anunţat că s-au căsătorit în secret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava