MOPAN Suceava

Jennifer Connelly este implicată în discuțiile pentru o apariție în ‘Top Gun 2’, unde va deține rolul principal feminin, scrie contactmusic.com. Actrița, în vârstă de 47 de ani, este în cârți pentru rolul principal feminin în continuarea foarte popularului film din anul 1986, ceea ce înseamnă că va juca alături de Tom Cruise, care a deținut rolul principal masculin în pelicula originală.

Potrivit The Hollywood Reporter, Jennifer va intra în pielea unei mame singure care deține un bar local în apropierea bazei navale, deși deocamdată nu se cunoaște natura legăturilor sale cu piloții de luptă, inclusiv cu faimosul personaj Maverick, interpretat de Tom Cruise.

Distribuirea starului în acest rol vine după ce Miles Teller a obținut, în pelicula recent confirmată, rolul fiului lui Goose, partenerul lui Maverick, interpretat de Anthony Edwards în filmul original, conform sursei citate.

Pe lângă acestea, Val Kilmer îl va juca pe memorabilul Tom ‘Iceman’ Kazansky, după ce în anul 2015 a tachinat publicul spunând că i s-a oferit rolul. Într-o postare pe Facebook, el scria: „Tocmai mi s-a oferit Top Gun 2. Nu deseori ai ocazia de a accepta un rol fără a citi scenariul. Cu toții vom simți lipsa lui Tony Scott, unul dintre cei mai mari gentlemeni pe care i-am întâlnit în industria cinematografică. Dar haide să pornim din nou niște motoare ale avioanelor de luptă.”

Între timp, regizorul Joseph Kosinski a indicat anterior la ce se pot aștepta fanii de la această continuare.

Insinuând că pelicula se va concentra pe prezența lui Maverick în forțele armate moderne, el a spus: „Marina este foarte diferită acum față de cum era în anul 1986. Pe atunci, nu mai fuseseră implicați într-un război de 15-20 de ani. Acum, în anul 2017, marina militară este prinsă într-un conflict care durează de 20 de ani. Pur și simplu lumea e diferită acum. Așadar nu poți reface primul film. Trebuie să se adapteze.”

Producția ‘Top Gun 2’ va începe în luna septembrie, în San Diego.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava