MOPAN Suceava

Jennifer Garner și Ben Affleck au petrecut împreună Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă s-au despărțit. Cei doi, care nu mai formează un cuplu din vara anului trecut, au fost văzuți împreună cu copiii lor, Seraphina, în vârstă de șapte ani, și Samuel, în vârstă de trei ani, îmbarcându-se într-un avion privat, în California, potrivit contactmusic.com.

Fata cea mare a cuplului, Violet, în vârstă de 10 ani, nu a fost în excursia de famile, ea aflându-se la ski, în Montana, potrivit revistei People. Nu este pentru prima dată când Jennifer și Ben se reunesc de când s-au despărțit. Ei și copiii au petrecut și Crăciunul împreună, într-o stațiune de ski. „Jennifer vrea să petreacă timp cu Ben de dragul copiilor.”, a spus, la acea vreme, o sursă apropiată actriței. „Au avut parte de un Crăciun frumos. Jen și Ben părea foarte fericiți în vacanță.”, a mai spus aceeași sursă.

Povestea de dragoste dintre Ben şi Jennifer a început în 2004, pe platourile de filmare ale filmului ‘Daredevil’, iar după mai puţin de un an, Jennifer i-a spus ‘da’. Cei doi s-au căsătorit în 2005, într-o ceremonie restrânsă, având alături doar persoanele apropiate.

Jennifer Garner a intentat divorț vara trecută de Ben Affleck, după ce acesta a înşelat-o cu bona copiilor, Christine Ouzounian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava