Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Hudson „și-a îndeplinit un vis” interpretând-o pe legendara cântăreață Aretha Franklin în ‘Respect’, peliculă biografică ale cărei filmări s-au încheiat de curând, potrivit contactmusic.com.

Jennifer a scris pe Instagram: „Oficial, filmările la ‘Respect’ s-au încheiat, gata! Sunt prea copleșită pentru a vorbi în detaliu despre toate sentimentele pe care le am și, oricum, cuvintele nu pot exprima cât de recunoscătoare sunt pentru faptul că am fost aleasă de însăși regina pentru a-mi trăi un vis! A fost o onoare pentru mine să onorez dorința Reginei! Unica și inegalabila Regină a muzicii soul, Aretha Franklin!”

În 2017, Jennifer Hudson a dezvăluit că s-a întâlnit cu Aretha pentru a discuta despre filmul ei biografic: „Este un rol la care am visat mereu, iar ea s-a întâlnit cu mine pentru a discuta despre asta… discuții foarte intersante au avut loc.”, a spus vedeta atunci, potrivit sursei citate. De atunci însă, Jennifer nu a mai oferit detalii despre proiect, subliniind: „Nu pot să vorbesc despre acest lucru.”

Când Aretha Franklin s-a stins din viață, în august 2018, Jennifer a fost prima persoană care i-a adus un ultim omagiu. Alături de un video cu ea, ascultând versiunea Arethei la piesa ‘Let it Be’ a celor de la The Beatles, Jennifer Hudson a scris: „Nu am cuvinte, așa că o voi lăsa pe Regină să vorbească! Vreau doar să precizez că, povestindu-mi și învățându-mă despre viața ta, m-ai învățat, de fapt, pe mine despre viață și m-ai modelat. Nu voi uita niciodată învățăturile tale. Odihnește-te în pace, Aretha Franklin!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava