Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Hudson şi Will.i.am plănuiesc să-şi unească forţele anul acesta pentru a înregistra împreună melodii pentru noul material discografic al cântăreţei americane, informează contactmusic.com.

Vedeta a mărturisit că a învăţat foarte multe privindu-i pe cei trei colegi ai săi de la ‘The Voice UK’ în timpul show-ului şi că, imediat ce emisiunea-concurs se va încheia, ea şi starul Black Eyed Peas vor începe să lucreze împreună. „Plănuiesc să colaborez cu will la noul meu album.”, a declarat Jennifer pentru The Huffington Post.

Cei doi au discutat despre o posibilă colaborare în timpul filmărilor pentru emisiune. Mai mult, cântăreaţa a mai spus că şi-ar dori foarte mult să compună împreună cu ceilalţi doi colegi ai săi, Sir Tom Jones şi Gavin Rossdale. „Da, vreau, de asemenea, să cânt cu Tom Jones şi l-am urmărit şi pe Gavin Rossdale. Este minunat modul în care el lucrează, modul în care modelează talentul. Este ca şi cum ar transforma oamenii în artişti în faţa ochilor tăi. Învăţ din asta, iau câte puţin de la fiecare şi, da, vreau să lucrey cu ei.”

Will.i.am a mărturisit, la rândul său, că este foarte încântat că va colabora cu cântăreaţa în vârstă de 35 de ani – care este şi actriţă. El a spus, potrivit ContactMusic: „Asta se va întâmpla, cu siguranţă. Vom face asta. Aş fi onorat să lucrez cu J. Hud. Pentru că este spectaculoasă, este neînfricată.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava