Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Jennifer Lawrence a donat două milioane de dolari spitaulului pentru copii Kosair Children’s Hospital, din orașul ei natal, Louisville, Kentucky, informează contactmusic.com. Banii vor fi folosiți pentru extinderea spitalului cu încă o secție.

Vedeta a anunțat donația prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina de YouTube a spitalului, prilej cu care a încurajat și pe alții să-i urmeze exemplul. „Salut, sunt Jennifer Lawrence. Sunt bucuroasă să anunț că la spitalul Kosair Children’s Hospital se va înființa o nouă secție de cardiologie – Jennifer Lawrence Foundation Cardiac Intensive Care Unit. Ca parte a efortului meu de a ajuta acești copii și pe cei care au grijă de ei, prvoc întreaga comunitate să se implice în această cauză și să mai doneze încă 2 milioane de dolari, pentru a-i sprijini pe toți acești copii curajoși care ne inspiră.”, a spus Jennifer Lawrence în video, potrivit sursei citate.

Într-o declarație postată pe site-ul spitalului, Thomas D. Kmetz, de la Kosair Children’s Hospital a spus: „Suntem extrem de recunoscători pentru generozitatea de care a dat dovadă Jennifer Lawrence. De asemenea, suntem la fel de recunoscători pentru că și-a pus încrederea în noi și pentru că a încurajat întreaga comunitate să i se alăture în această cauză.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava