Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lawrence a mărturisit că nu mai putea de foame la decernarea premiilor Oscar, care a avut loc duminică, la Dolby Theatre, în Los Angeles, pentru că toată ziua a fost extrem de stresantă pentru ea, din cauza pregătirilor pentru marea noapte şi nu a avut timp să mănânce ceva.

Starul din ‘Silver Linings Playbook’ a păşit pe covorul roşu, în cea mai importantă noapte din an de la Hollywood, după o zi extrem de încărcată. Jennifer, care primit Oscarul pentru ‘Cea Mai Bună Actriţă’, a povestit, potrivit contactmusic.com: „Procesul pregătirilor a fost extrem de stresant. Mă simţeam ca Steve Martin în filmul ‘Father of Bride’, privind cum casa mea este întoarsă cu susul în jos şi cum întreaga mea familie se pregăteşte de plecare. Vreau să zic, până şi prietenii mei s-au oprit pe la mine. A fost amuzant într-un fel, dar mai mult haotic. Nu am avut timp să mănânc ceva. Doar m-am trezit şi am probat o rochie, care mi-a şi venit – mulţumesc lui Dumnezeu, iar apoi, am făcut un duş şi… mi-am făcut părul şi m-am machiat şi, în cele din urmă, am venit la Oscaruri.”

Marea noapte a actriţei a fost cât pe ce să fie ruinată, când aceasta s-a împiedicat în timp ce urca scările pentru a-i fi înmânat trofeul pentru ‘Cea mai bună actriţă’, dar a reuşit să se adune de pe jos şi să meargă mai departe.
Ea spus despre incident, după festivitate, potrivit sursei citate: „Am încercat să urc scările în această rochie… Cred că am călcat pe partea din faţă şi am alunecat… Ce mi-a trecut prin minte când am căzut? Un cuvânt urât, care pot să vă spun că începe cu F.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava