Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Jennifer Lawrence a mărturisit că este prea speriată să-și încerce calitățile de actriță pe o scenă de teatru, potrivivit contactmusic.com.

Vedeta în vârstă de 25 de ani a devenit una dintre cele mai apreciate și vânate actrițe de la Hollywood în ultimii ani, datorită rolurilor de succes din ‚The Hunger Games’, ‚X-Men’ și ‚Silver Linings Playbook’, film care i-a adus și un Oscar.

Multe dintre staruri doresc să se facă remarcate și pe Brodway, însă nu este și cazul lui Jennifer. Actrița a spus, conform sursei citate: „Mă îngrozește. Mă sperie foarte tare, pentru că eu cred că teatrul este mai mult vocal și fizic, în timp ce într-un film totul ține de subtilitate. Asta pot să fac.”

Jennifer a mărturisit că Isabella Rossellini, colega sa din ‚Joy’, a tot încercat să o convingă să încerce teatrul, dar tot nu își dorește acest lucru.

„Isabella Rossellini mi-a spus că mi-ar plăcea foarte mult teatrul, pentru că este vorba doar despre actorie, nimic altceva. Dar cred că dacă aș face mai mult de trei scene aș muri. Totuși, de fiecare dată când am spus asta cuiva din lumea teatrului, am primit același răspuns și anume că totul e complet diferit de fiecare dată.”, a mai spus Jennifer Lawrene, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava