Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez nu încetează să îşi uimească fanii! La 53 de ani, artista se laudă cu un corp de zeiţă pe care nu se teme să îl afişeze cu orice ocazie. Recent J.LO a apărut în ipostaze incendiare în cadrul unui shooting, care i-a lăsat mască pe toţi, notează click.ro.

Când nu joacă în filmele soţului său, Ben Affleck, şi când nu lucrează la un alt hit, vedeta se ocupă de nenumărate proiecte, printre care şi cele de modă. J.LO reuşeşte să fie un icon nu doar în muzică, ci în fashion, dovadă stă chiar noua linie de pantofi pe care a lansat-o împreună cu Revolve. Pentru a promova noua colecţie, artista a decis să pozeze nud afişându-şi corpul de invidiat, dar şi perechile de pantofi care, cu siguranţă sunt pe cale să devină un statement în materie de modă.

Mai mult Jenny este o adevărată promotoare a încrederii în sine şi în stilul propriu. Într-un interviu acordat pentru InStyle, a declarat că această colecție reflectă dorința ei de a încălca regulile prostești ale modei. „Întotdeauna am crezut, mai ales în scena modei de astăzi, că nu există reguli. Stilizează-le așa cum îți place! Ceea ce ți se pare potrivit pentru tine este ceea ce vei arăta și te vei simți cel mai bine”, a spus vedeta, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/jennifer-lopez-a-pozat-complet-goala-imagini-2252624.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava