MOPAN Suceava

Jennifer Lopez a rămas fără ajutor, după ce asistenta personală pe care vedeta o avea de foarte mult timp a demisionat pentru a lucra pentru Mariah Carey, informează showbizspy.com. Gilly Iyer a părăsit recent echipa lui Jennifer și lucrează acum pentru producătorul muzical Jermaine Dupri, care, la rândul său, lucrează pentru Mariah Carey începând de săptămâna trecută. O sursă a declarat pentru RadarOnline: ”Gilly s-a săturat, dar a trecut deja peste asta. Ea plănuia de mult să plece, iar când a aflat că Mariah l-a angajat pe Jermaine, a demsionat. Lui Jennifer nu-i venea să creadă. Dar a angajat deja pe altcineva.”

Cel mai tare a deranjat-o pe Gilly faptul că iubitul cântăreței, Casper Smart, dădea toate ordinele în casă: ”Asta a supărat-o cel mai tare pe Gilly. Casper insista mereu ca cei din staff-ul lui Jennifer să-I spună Mr. Smart și chiar avea pretenția ca Gilly să-i aducă băuturile.”, a mai spus sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava