Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez este într-o formă fizică incredibilă! Diva latino în vârstă de 51 de ani a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram care a fost apreciată de toți cei 138 de milioane de fani din întreaga lume, notează click.ro.

La cei 51 de ani ai ei, Jennifer Lopez arată impecabil. Și atunci când imaginea este principala sursă de venit, este firesc să faci tot posibilul pentru a arăta sexy tot timpul. Jennifer Lopez, care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, şi Alex Rodriguez, care are în conturi 350 de milioane de dolari, formează un cuplu de vis. El o antrenează, iar ea ascultă cu religiozitate tot ce îi spune bărbatul pe care voia să îl ia de soț în 2020, dacă nu venea pandemia. Jennifer Lopez mănâncă rareori carne de pui sau pește, în rest se hrănește cu legume, fructe de mare, semințe și fructe de pădure. Mănâncă de cinci ori pe zi, face sport de la ora 7.00 dimineața și se hidratează constant, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jennifer-lopez-bomba-sexy-care-se-da-cu-placa-diva-de-51-de-ani-postat-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava