Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez spune că iubitul ei, Casper Smart, îi este cel mai bun prieten.
Faimoasa cântăreață are o relație amoroasă cu dansatorul în vârstă de 25 de ani de mai bine de un an și până acum, are numai cuvinte de laudă la adresa lui.
”Este fantastic, este cel mai bun prieten al meu. Pot să-i spun orice; pot apela la el atunci când mi-e rău și atunci când mi-e bine. Mă sprijină moral și mă iubește necondiționat.”, a declarat frumoasa artistă, potrivit showbizspy.com.

Pe de altă parte, chiar dacă nu este în apele sale atunci când e foarte obosită, vedeta – care îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de patru ani, împreună cu fostul ei soț, Marc Anthony – a mai spus că, nu și-ar schimba pentru nimic în lume acest program nebun.
”Cel mai rău este atunci când sunt obosită. Lucrez peste program, așa m-am obișnuit. Atunci nu sunt în cele mai bune toane. Cel mai bine mă simt, cred, când iubesc. Sunt cântăreață. Sunt dansatoare. Sunt interpretă. Sunt actriță. Asta trebuie să fac. Lucrurile acestea mă fac o mamă mai bună, o persoană mai bună. Cred că am impresia, mereu, că pot face mult mai multe, înțelegi?”, a mai declarat Jennifer, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava