Jennifer Lopez, care a împlinit recent 50 de ani, crede că femeile nu ar trebui să se teamă de procesul de îmbătrânire.

Autoarea hit-ului ‘On The Floor’ a spus în ultimul vidoclip postat pe contul personal de YouTube, potrivit contactmusic.com: „Toată lumea a fost de părere că am înnebunit când am anunțat că am împlinit 50 de ani. A fost ceva de genul: ‘Hmmmm, de ce subliniem din nou acest lucru?’. A fost important pentru mine, ca femeie, să fac asta – să le spun oamenilor, să îi fac să înțeleagă, că o femeie nu se anulează la un moment dat în viața ei, când îmbătrânește. Nu anulezi oamenii. Devii tot mai bun odată cu trecerea timpului, dacă ești deschis să experimentezi, să crești, să evoluezi.”

Într-un alt video motivațional, postat cu mai multe luni în urmă, artista i-a încurajat pe oameni să își urmeze visele. Ei i s-a spus că nu va reuşi niciodată să facă o carieră din cântat sau din dans.

„Nimeni în afară de tine nu ştie de ce eşti tu în stare. Nimeni nu îţi poate spune asta. Dacă ar fi fost să mă iau după toţi oamenii care mi-au spus că nu voi putea niciodată să joc în filme, sau să cânt, sau să dansez, sau că nu sunt bună în ceea fac, sau că ar trebui să renunţ – mai mult, chiar şi după ce am devenit faimoasă pentru aceste lucruri – probabil că acum aş fi fost încuiată într-o casă făcând nimic. Adevărul este că nimeni nu ştie ce se ascunde în interiorul tău. Doar tu ştii de ce eşti capabil, care îţi este curajul şi care îţi sunt visele şi dorinţele. Nimeni altcineva nu ştie.”, a spus în filmulez Jennifer Lopez, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava