MOPAN Suceava

Jennifer Lopez crede că tatuajul uriaș al lui Ben Affleck de pe spate este „îngrozitor”. Cântăreața în vârstă de 46 de ani a avut o relație cu Ben din 2002 până în 2004, iar cei doi se pregăteau de nuntă, dar și-au uimit fanii când au anulat totul doar cu câteva zile înainte invocând „atenție media excesivă”.

Chiar dacă nu mai au o relație, Jennifer încă își mai dă cu părerea în ceea ce privește acțiune fostului ei logodnic. Vedeta a spus despre tatuajul pe care Ben îl are pe spate, în timpul apariției în emisiunea ‘Watch What Happens Live!’: „Este îngrozitor! De ce ai făcut asta? Tatuajele lui au fost mereu mult prea colorate, nu ar trebui să fie așa. Ar trebui să fie mai cool.”

Jennifer Lopez nu este singura fostă iubită a actorului care îi critică alegerile în materie de tatuaje. Fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, de care s-a despărțit în iunie 2015, după 10 ani de căsătorie, a vorbit și ea într-un interviu pentru revista Vanity Fair despre picturile de pe corpul fostului ei soț. „Știi cum am spune în orașul meu natal despre asta? ‘Dumnezeu cu mila’.”, a spus Jennifer. Ea a mai declarat că speră ca pasărea phoenix de spatele lui Ben să nu se refere la fosta lor relație: „O pasăre phoenix ridicându-se din cenușă. Eu sunt cenușa în acest scenariu? Refuz să fiu cenușa.”, a adăugat Jennifer.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava