MOPAN Suceava

Jennifer Lopez, pe lângă cariera sa din muzică și din domeniul cinematografic, face furori și în lumea modei. Celebra artistă a fost premiată pentru stilul ei unic, în cadrul unui eveniment desfăşurat la New York şi organizat de consiliul designerilor americani. Bucuria primirii premiului a fost împărtășită, bineînțeles, cu partenerul ei, Alex Rodriguez, care a însoțit-o pe divă la eveniment, notează click.ro.

Jennifer Lopez a primit luni seară, 3 iunie, premiul Fashion Icon din partea CFDA (Consiliul Designerilor de Modă din America), iar în cadrul evenimentului s-a prezentat pe măsură cu o ținută spectaculoasă alcătuită din două piese. Fusta vedetei a fost cea care a „luat ochii”, însă, prin combinația fatală de culoare „țipătoare” și trenă lungă, care nu poate trece neobservată. „Jennifer Lopez folosește hainele ca un mod de a exprima încredere și putere. Atât designerii cât și fanii privesc spre declarațiile ei în modă”, a declarat fostul director al CFDA, Diane Von Furstenberg, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jennifer-lopez-aparitie-spectaculoasa-iata-tinuta-cu-care-atras-toate-privirile

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava