• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jennifer Lopez vrea să-i arate iubitului ei, Casper Smart, 25, cine este șeful în relație. Astfel, artista, 43, i-a tăiat tânărului dansator un sfert din alocația de 10.000 de dolari pe care i-o dă lunar, când a aflat că acesta împrăștiat vestea că ea se va întoarce în următorul sezon al emisiunii-conscurs American Idol, informează showbizspy.com.

O sursă a declarat: ”Producătorii show-ului s-au înfuriat la culme pe Jennifer. Ei vroiau să organizeze o conferință de presă mare, nu au vrut ca iubitul ei să împrăștie veștile. Asta era cea mai mare temere a lui Jennifer. Casper este foarte tânăr și nu înțelege afacerile foarte bine, lucru care îi face ei viața dificilă. Casper s-a scăpat într-un mod prostesc. Lui Jennifer nu i-a venit să creadă că poate fi atât de idiot. Echipa American Idol avea totul plănuit, iar el a ruinat tot.”

Și ca lucrurile să devină și mai stânjenitoare, Jennifer nu a semnat contractul cu American Idol, până nu i s-a oferit și lui Casper un job mai ușor în cadrul show-ului. Astfel, ”Jennifer i-a tăiat un sfert din alocația de 10.000 dolari pe care i-o dă lunar.”, a mai spus sursa, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava