Jennifer Lopez nu regretă relația cu Ben Affleck, pentru că, spune ea, sentimentele dintre ei au fost sincere.

Cei doi actori au format un cuplu din 2002 până în 2003 și chiar s-au logodit, însă povestea lor de dragoste s-a sfârșit destul de brusc, iar cu o zi înainte de nuntă s-au despărțit, amintește contactmusic.com. Cât timp au fost împreună, cele două vedete au ținut prima pagină a tabloidelor de peste ocean și, în ciuda dramei create în jurul lor, Jennifer spune că ea și Ben doar au încercat să fie un cuplu normal.

J Lo a spus pentru revista People, potrivit sursei citate: „Nu am dorit să avem o relație publică. Doar s-a întâmplat să fim împreună pe vremea când tabloidele au luat naștere și eram ceva de genul ‘O, Doamne!!’ Era foarte multă presiune pusă asupra noastră.”

Cât timp a fost împreună cu Ben Affleck, vedeta în vârstă de 46 de ani simțea că și-a găsit sufletul pereche, însă acum privește relația dintr-o altă perspectivă. „Simțeam că el este alesul, însă cred că uneori simți și vezi diferit persoana pe care o iubești, față de atunci când nu mai sunteți împreună.”, a adăugat Jennifer Lopez.

Vedeta a mai spus că este de părere că poate relația ar fi mers dacă ea și Ben s-ar fi îndrăgostit unul de celălalt în alte împrejurări: „Cine știe ce s-ar fi întâmplat, cert este că între noi a fost dragoste pură.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava