Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez a glumit că nu i-ar slava pe Ben Affleck și P. Diddy de la înec. Cântăreața în vârstă de 44 de ani a avut o relație cu rapper-ul în 1999, înainte de a fi iubita actorului și de a se logodit cu el, în 2002, potrivit contactmusic.com.

În timpul unui interviu acordat lui Big Boy, gazda unei emisiuni radio, frumoasei brunete i s-a prezentat o posibilă situație: ”Te afli pe o plută în mijlocul oceanului. Te uiți în apă, vezi doi oameni plutind. Poți trage doar unul dintre ei pe plută, pentru că doar atât îți permite spațiul. Te uiți în ocean și-i vezi pe Ben Affleck și P. Diddy.”, i-a spus gazda emisiunii, potrivit sursei citate.

Jennifer a izbucnit în râs, iar apoi a răspuns: ”I-aș lăsa pe amândoi nenorociți să se înece!” Dar, imediat după ce a realizat ce a spus, vedeta a adăugat: ”Asta ar fi teribil! Doar glumesc! Ben, Puffy, doar știți că vă iubesc. Știți asta. Ei știu asta.”

Jennifer Lopez, care are doi copii împreună cu fostul ei soț, Marc Anthony, gemenii Max și Emme în vârstă de șase ani – încă păstrează legătura cu Ben Affleck, care acum este căsătorit cu Jennifer Garner, și a mărturisit că au o relație de prietenie și că ‘se respectă’ unul pe celălalt. Pe de altă parte, P. Diddy – pe numele său real Sean Combs – are cinci copii din relații anterioare, iar acum, potrivit zvonurilor care circulă în presa de peste ocean, s-a logodit cu iubita sa, Cassie Ventura.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava