Concert pascal
MOPAN Suceava

Surpriză! Jennifer Lopez s-a întors la Ben Affleck! După ce a pus punct relației de patru ani cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez, 51 de ani, părea să își găsească alinare în brațele fostului soț.

Insă, recent, Ben Affleck, 48 de ani, a fost văzut în fața casei lui J.Lo, unde a și intrat. J.Lo și Ben au fost cuplați între 2002 și 2003. Deși apropiații susțin că la mijloc nu este altceva decât o prietenie puternică, gurile rele cred că Ben are gânduri serioase în legătură cu J.Lo.

Ben Affleck a fost însurat cu Jennifer Garner între 2005 și 2018, când au divorțat după ce Garner a descoperit că o înșelat cu bona copiilor, Christine Ouzounian. Ben Affleck are o avere de 150 de milioane de dolari și a rămas singur după ce actrița Ana de Armas (33 de ani) l-a părăsit pentru că nu îi plăcea viața din Los Angeles. Affleck și J.Lo s-au despărțit după ce Ben a avut o aventură cu actrița Tammy Morris.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jennifer-lopez-si-ben-affleck-din-nou-impreuna-ce-i-dat-de-gol-pe-fostii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava