MOPAN Suceava

Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl de anul viitor, în Miami, Florida, informează contactmusic.com.

Vestea a fost dată pe conturile social media ale celor două cântăreţe, iar National Football League a confirmat-o la scurt timp.

Autoarea hit-ului ‘On The Floor’ a fost cea care a anunțat prima că va urca pe scenă alături de artista columbiană de 32 de ani. „Vom pune lumea pe jar. @shakira #PepsiHalftime #SuperBowlLIV @pepsi”, a scris J Lo pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și Shakira.

Shakira a postat aceeași imagine și a scris, potrivit sursei citate: „Mai tare decât atât nu se poate! Sunt atât de încântată! #SuperBowlȘIV #PepsiHalftime stage! @jlo #nevedemMiami #lamulțianimie.”

Jennifer Lopez spunea încă din urmă cu mai bine de două luni că își dorește foarte mult ca anul viitor să cânte în pauza de jumătate de oră a Super Bowl, eveniment cu însemnătate mare atât pentru ea, cât și pentru logodnicul ei, Alex Rodriguez, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa a declarat că participarea la acest eveniment ar însemna foarte mult pentru ea, mai ales că ea și logodnicul ei au acolo o rezidență. Mai mult, în februarie 2018, J Lo și Alex Rodriguez au aniversat primul an de relație. Au marcat evenimentul la… Super Bowl. „Da, ne-am gândit la Super Bowl și la faptul că are loc în Miami. Este ceva măreț, vom vedea… Ei iau propriile decizii aici.”, a spus J LO pentru Entertainment Tonight, conform sursei citate.

Super Bowl-ul, în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Meciul, împreună cu festivitățile alcătuiesc duminica Super Bowl (Super Bowl Sunday). De-a lungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii și este ca o sărbătoare națională. Mulți cântăreți populari au cântat în deschiderea Super Bowl-ului și în timpul ceremoniilor din pauza meciului.

Cele două artiste vor urma, astfel, unora ca Maroon 5, Justin Timberlake, Beyonce, Bruno Mars, Katy Perry, Destiny’s Child şi Lady Gaga, care au susţinut recitaluri în timpul celui mai vizionat program TV din Statele Unite.

Super Bowl va avea loc pe stadionul Hard Rock din Miami, pe 2 februarie 2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava