Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez crede că iubitul ei, Casper Smart, este iubirea vieţii ei. Actriţa în vârstă de 43 de ani – care, de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ojani Noa, Chris Judd şi Marc Anthony – se pare că plănuieşte să se căsătorească cu dansatorul în vârstă de 25 de ani, cu care are o relaţie de aproape doi ani, pentru că este sigură că ‘el este alesul’, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru revista OK!: „Îl strigă ‘iubirea vieţii mele’. Crede asta, simte că el este alesul pe care l-a căutat în toţi aceşti ani. O fi el mai tânăr, dar spune că este cel mai de nădejde bărbat pe care l-a întâlnit. O inspiră mereu şi o încurajează. Jennifer ştie că sunt multe persoane în viaţa ei care nu sunt de acord ca ea să se căsătorească cu Casper, dar nu-i mai pasă. Vrea să devină soţia lui.”

Gemenii lui Jennifer în vârstă de cinci ani, Max şi Emme – pe care îi are împreună cu Marc – sunt, deasemenea, foarte ataşaţi de Casper, iar ea este de părere că el este un tată mai bun decât Marc, pentru îşi dedică tot timpul micuţilor şi este mereu acolo pentru ei.

Acceaşi sursă a declarat, potrivit ContactMusic: „Casper este devotat copiilor ei. Este un al doilea tată pentru ei. Jennifer spune mereu că este un tată mai bun decât Marc.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava