Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez (50) a descoperit elixirul tinereţii şi nu ezită nici măcar o singură clipă să îşi expună trupul îndelung lucrat la sala de sport. Cântăreaţa cu o avere de ordinul sutelor de milioane de dolari a bifat o nouă apariţie sexy, de data aceasta la ziua de naştere a uneia dintre fiicele logodnicului său, Alex Rodriguez. Solista s-a afișat într-un tricou nude chiar în fața fostei soții a celui care îi va deveni soț după ce pandemia de coronavirus va fi istorie, scrie click.ro.

Jennifer Lopez este cu siguranță una dintre vedetele care se mândrește cu formele apetisante pe care le deține. Mama Natură a fost generoasă cu artista, iar activitățile de la sala de sport sunt nelipsite din programul solistei. Recent, ea a fost surpinsă de fotoreporteri alături de logodnicul său, Alex Rodriguez, sărbătorind-o pe una dintre fiicele milionarului. Ella, căci acesta este numele fetei, a împlinit 12 ani, iar Jennifer și Alex au organizat o ieșire în parc pentru a sărbători chiar și în vremea pandemiei, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/foto-jennifer-lopez-striptease-fata-fostei-sotii-logodnicului-la-ziua-de-nastere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava