Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez arată senzațional! La 51 de ani poți să juri că are 30-35 de ani! Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) sunt familia perfectă de la Hollywood, chiar dacă pandemia le-a dat peste cap planurile de nuntă! Jennifer Lopez şi logodnicul ei au fost surprinși de paparazzi pe plaja din Turks and Caicos, relaxându-se în vacanță, scrie click.ro.

Ei au fost surprinși de paparazzi pe plaja însorită în paradisul exotic din Turks and Caicos. Iar diva latino, în vârstă de 51 de ani, arată senzațional. Din câte se pare, cei doi îndrăgostiți au preferat să evadeze singuri în Paradisul exotic, lăsându-i acasă pe gemenii Max şi Emme, de 12 ani, copiii lui J.Lo din căsnicia cu Marc Anthony, și pe fiicele lui Rodriguez, Natasha, 15 ani, şi Ella, de 12 ani, odraslele rezultate din căsnicia fostului sportiv cu Cynthia Scurtis. Alex și Jennifer s-au bălăcit câteva minute în apă și au ieșit repede pentru că era destul de rece.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jennifer-lopez-super-sexy-la-51-de-ani-cum-au-surprins-o-paparazzi-pe-plaja-dintr

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava