Jennifer Lopez a spus, într-un interviu recent, că ea şi Alex Rodriguez vor avea un viitor „foarte strălucit” şi „interesant” împreună.

Vedeta în vârstă de 48 de ani are o relaţie cu fostul jucător de baseball de la începutul anului trecut. Ea a spus pentru Entertainment Tonight, conform contactmusic.com: „Sunt fericiţi. Personal, profesional. Viitorul se vede foarte strălucit şi simt că amândoi suntem de acceaşi părere: e abia începutul. Începutul unui nou capitol din vieţile noastre, în orice sens. Este interesant.”

Şi în urmă cu zece luni Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez erau „incredibil de fericiţi”, după cum au declarat atunci surse apropiate celor două vedete. „Sunt incredibil de fericiţi. Jennifer este la un alt nivel pentru Alex faţă de fostele lui iubite. Ea este minunată. Când vine la cină şi sunt 20 de oameni acolo, o mulţime de celebrităţi din lumea sportului, ea poate vorbi cu ei despre sport. Jennifer adoră baseball-ul.”, a spus o sursă pentru revista People, conform contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava