Concert pascal
MOPAN Suceava

BBC Knowledge va difuza, începând de marți, 6 august, de la ora 22, emisiunea Viteză, prezentată de Jeremy Clarkson, binecunoscut din serialul de succes Top Gear, produs de BBC. De această dată, Jeremy călătorește în jurul lumii pentru a întâlni șoferi în deșert, schiori de viteză, piloți de teste, parașutiști și astronauți, dar și eroi consacrați ai vitezei, cum ar fi Michael Schumacher, Chuck Yeager sau Richard Noble.

Indiferent dacă se deplasează cu o mașină supersonică sau dacă navighează cu 400 km/oră într-o barcă, oamenii, împinși de adrenalină, vor să ajungă la înălțimi și viteze din ce în ce mai mari. Dar, de ce se străduiesc mereu unii oameni să depășeasă limitele propriilor corpuri și ale mașinilor lor incredibile? Cei mai mulți dintre noi își iau doza de adrenalină dintr-o tură într-un montagne russe, dar există și alții care par a fi născuți cu o nevoie de viteză ce nu poate fi satisfăcută de provocările de zi cu zi. În cadrul acestei emisiuni, veți întâlni bărbați și femei care ajung dincolo de limitele aptitudinilor umane. Sunt aceștia superoameni sau superinstruiți?

În ultimii 100 de ani, omenirea a învins mai multe bariere ale vitezei decât în orice alt moment din istorie. Acest film urmărește dezvoltarea unor mașini de viteză incredibile, cum nu s-au văzut vreodată și descoperă cum au fost învinse barierele din trecut. Veți întâlni oameni care au bătut atât recorduri vechi, cât și noi, precum și oameni care sunt pregătiți să riște totul pentru a deveni numărul unu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava