MOPAN Suceava

Jessica Alba ‘fuge’ într-un apartament închiriat atunci când nu le mai face față copiilor săi, pentru că altfel „nu poate scăpa de ei”.

Actrița de 39 de ani trei copii împreună cu soțul ei, Cash Warren, pe Honor, în vârstă de 11 ani, Haven, în vârstă de opt ani, și Hayes, în vârstă de doi ani, și a spus că, de când se află cu toții acasă, din cauza pandemiei de coronavirus, tânjește după clipe de pace și liniște.

Întrebată care este locul din casa sa unde merge pentru un moment de singurătate atunci, ea a mărturisit, potrivit contactmusic.com: „Nu am un astfel de loc acasa. De asta am un apartament închiriat. Altfel nu pot scăpa de ei. Mă găsesc oriunde – în băi, în cadă, în colțuri, nu pot să mă ascund de ei.”

În ceea ce o privește pe colega sa din ‘LA’s Finest’, Gabrielle Union, când a fost întrebată același lucru, a spus că este mai norocoasă și că intimitatea de la baie este respectată în casa sa.

Gabrielle – care are o fetiță de 18 luni cu soțul ei, Dwayne Wade, dar este și mamă vitregă pentru Zaire, în vârstă de 18 ani, Zaya, de 12 ani, și Xavier, în vârstă de șase ani – a spus, potrivit aceleiași surse: „Pentru mine, baia (nr. locul unde se retrage când nu mai poate). Mulțumesc lui Dumnezeu că respectă mersul la toaletă. Merg acolo, spun că am probleme la stomac. Nimeni nu mai pune întrebări suplimentare după ce le spun asta. Apoi, o lungesc acolo în jur de 20, 30, 45 de minute. Nu pot sta de vorbă la telefon. Pot doar să stau pe rețelele de socializare. Dar e bine, am câteva momente de liniște. Intru în baie, încui ușa si pur și simplu stau.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava