Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, Jessica Alba și Zac Efron, au fost solicitați să facă parte dintr-un proiect care promovează orașul Dubai. Campania este tradusă în 15 limbi și cuprinde 6 scurtmetraje pline de aventură, notează click.ro.

S-a lansat o nouă campanie globală – Dubai Presents, care implică două staruri de la Hollywood: Jessica Alba (40 de ani) și Zac Efron (33 de ani), aceasta fiind lansată de Departamentul de Comerț și Turism din Dubai (Dubai Tourism). Campania invită turiștii din toată lumea, căutătorii de experiențe, povestitorii și creatorii să fie parte din imaginea orașului, să își scrie propriul scenariu și să se afișeze în propria aventură teatrală ce folosește drept recuzită locațiile spectaculoase din Dubai.

Bazându-se pe platforma globală 2019 „A Story Takes Flight”, noua campanie Dubai Presents îi prezintă pe Alba și Efron într-o varietate de ipostaze interesante, organizate într-o serie de trailere, create pentru a promova diversitatea experiențelor și obiectivelor turistice oferite de Dubai, menite să inspire spectatorii să caute locațiile ideale pentru a-și spune propria poveste, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jessica-alba-si-zac-efron-aventuri-dubai-cei-doi-actori-au-facut-6-scurtmetraje

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava