Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessica Biel crede că relația dintre ea și soțul ei, Justin Timberlake, este atât de puternică, pentru că există foarte multă comunicare între ei.

Actrița în vârstă de 36 de ani este căsătorită cu Justin Timberlake, cu care are un băiat în vârstă de trei ani, pe Silas, de cinci ani.

Într-un interviu acordat revistei People, Jessica a spus, când a fost întrebată care este secretul mariajului ei fericit: ”Comunicare, comunicare, comunicare. Capacitatea de a fi sincer în legătură cu sentimentele tale, cu nevoile tale. Trebuie doar să poți să comunici foarte sincer cu partenerul tău de viață. Asta a funcționat până acum în ceea ce ne privește. Nu aș vrea să spun ce ar trebui să facă alții în relațiile lor, dar noi asta facem.”

În altă ordine de idei, la începutul anului, Justin Timberlake declara că îşi doreşte copii ”pe cât de mulţi posibil” cu soţia sa.

Autorul hit-ului ‘Can’t Stop The Feeling!’ a spus, într-un interviu pentru Beats 1 Radio: ”Îmi doresc să avem copii pe cât de mulţi posibil, să fiu sincer. Nu m-am simţit niciodată, în viaţa mea, mai deplasat ca acum. Te trezeşti şi, dintr-o dată, lângă tine se află un omuleţ de care eşti responsabil.”

Într-un interviu anterior, în timpul unui eveniment la care au participat numeroase celebrităţi feminine, Justin a mărturisit că şi-ar dori foarte mult să aibă o fetiţă împreună cu soţia sa. „Să mă aflu aici mă inspiră extraordinar. Oameni precum Angelina (Jolie), Sherry (Lansing), Shonda (Rhimes), Nancy (Dubuc)… Oh, Doamne, trebuie să fac o fată. Sunt distrus după ziua aceasta. Pentru bărbaţii din încăpere… Cred că, de fapt, noi suntem aici, pentru că merităm şansa de a spune ce simţim, de a ne exprima atunci când credem că ceva nu e bine. Trebuie să preluăm conducerea. Nu este o responsabilitate, este privilegiul nostru. Este privilegiul nostru, pentru că la final de zi, dacă eşti destul de norocos să fii crescut de o femeie puternică şi convingi o femeie puternică să se căsătorească cu tine, realizezi că nu eşti nimic fără puterea unei femei.”, a spus starul, conform sursei citate.

Sursa Foto:contactmusic.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava