MOPAN Suceava

Actrița Jessica Biel și cântărețul Justin Timberlake își fac mereu timp de a ieși la întâlniri, chiar dacă au un băiețel de 10 luni și un program foarte încărcat. Jessica a spus pentru Extra, potrivit contactmusic.com: „Trebuie să faci o prioritate din asta. Cred că, orice ar fi, indiferent dacă ai sau nu copii, trebuie să continui să ieși la întâlniri cu partenerul de viață.”

Cea mai recentă petrecere la care au participat cele două vedete a fost cea de după Oscaruri, organizată de Vanity Fair. Justin, în vârstă de 35 de ani, s-a prezentat într-un costum elegant, în timp ce soția sa a purtat o rochie gri, elegantă, marca Zuhair Murad. „A fost foarte distractiv, petrecerile Vanity Fair sunt mereu minunate…”, a spus Jessica Biel.

Deși se bucură de întâlnirile în doi, Jessica a mărturisit că mereu, la final de seară, abia așteaptă să ajungă acasă pentru a-și vedea copilul. Ea a adăugat zâmbind: „Când apari de după colț, după un timp pe care l-a petrecut în compania altcuiva, te vede, iar fața i se luminează. Dacă ești într-o stare proastă, sau ceva nu-ți merge bine, uiți de toate – cel puțin la mine funcționează. Îmi spun: ‚Acest mititel este fericit că eu sunt aici’.”

Jessica și Justin s-au căsătorit în octombrie 2012, în cadrul unei ceremonii romantice care a avut loc în Italia. Cei doi au devenit părinți în aprilie 2015, când a venit pe lume Silas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava